AmazingCar tester: Porsche Panamera Turbo Sport Turismo

Dining Week 2018 – NOSE2TAIL Meatpacker

Dining Week 2018 - Nose2tail_1Mandag aften, indledte familien Hansen Dining Week 2018 i det populære kvarter kaldet “Kødbyen”.  I et hjørne inde i selv Kødbyen, fandt vi frem til restauranten. Vi undrede os godt nok lidt over den manglende hyggebelysning fra selve restauranten, da vi ankom – Men bag indgangsdøren kom forklaringen. NOSE2TAIL ligger i kælderen.

Dining Week 2018 - Nose2tail_2Det lyder dystert, men dette stedet emmer at rå-hygge og hvis man manglede vinduer at kigge ud af, så var der tænkt konstruktivt med en rumdeler af vinduespartier 🙂

I løbet af ganske kort tid efter vores ankomst, var alle pladser fyldt op i lokalet og det summede af liv. Med et passende antal tjener under hele aftenen, sørgede de samtidig for at hele seancen forløb fantastisk.

Her kan i se menuen hos NOSE2TAIL Meatpacker

Dining Week 2018 - Nose2tail_menu

Herunder en beskrivelse og stemningsbilleder fra mandagens besøg hos NOSE2TAIL Meatpacker

Dining Week 2018 - Nose2tail_8NOSE2TAIL er ikke med i Cocktail Week, men var leveringsdygtig med en skøn Gin & Tonic som jeg valgte istedet for et tradionelt glas rødvin. Både rødvin og Gin & Tonic kunne tilkøbes for den nette sum af 50 kroner.

Dining Week 2018 - Nose2tail_3

Til forret fik vi “NOSE2TAIL Brættet” som bestod af okse-, chili- og peperpølse samt af spegeskinke og leverpostej – syltede agurk, sennep og græsk yoghurt. Det smagte delikat og godt 👍

Dining Week 2018 - Nose2tail_4Dining Week 2018 - Nose2tail_5

Hovedretten var en saftig oksetyksteg serveret med hjemmelavet fritter, grønt og meget lækker og velsmagende sauce bearnaise. Hvis i ikke er til rødt kød, så sig det til tjernerne inden serveringen, Så er de meget imødekommende og hjælpe jer til at i får kødet tilberedt efter ønske.

Dining Week 2018 - Nose2tail_6Dining Week 2018 - Nose2tail_7

Som afslutningen på en lækker 3-retters menu fik vi denne æbletrifli med crumble og vaniljecreme.

Dining Week 2018 - Nose2tail_9

Indgangen til NOSE2TAIL i Kødbyen, den mangler lidt hygge – Men det var vist også det eneste negative som jeg kunne finde på at skrive 👍


Hvis du booker bord hos Early Bird til en restaurant samme aften, kan du spare du 33% (ikke en del af Dining Week) – Se om der er et ledig bord i nærheden af dig HER!


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AmazingCar tester: Porsche Panamera Turbo Sport Turismo