Xtra Dagens Spot 17. dec. 2017

I am Special in every way

Annonce

iamblend_6I am special in every Way – Ja, det troede jeg da, altså indtil mit eget Blend blev afsløret. Jeg havde nemlig for et par uger siden den store fornøjelse at været inviteret til et Tullamore D.E.W. event i Smugkroen i Tivoli – Her skulle det afsløres i samarbejde med MyHeritage DNA,  hvilket Blend jeg var, altså min oprindelse og hvor unik jeg egentlig er.

Iamblend_2I Smugkroen fik jeg og de øvrige inviterede, hver  især udleveret en DNA-test, som skulle udføres inden vi fik serveret cocktails, whisky, øl og lidt lækker tapas til ganen. Det er nemlig af stor vigtighed at DNA-testen ikke forpurres af de kulinariske smagsoplevelser. Fordi det er spyttet som skal danne grundlag for den endelige oprindelses dom.

Iamblend_2I ‘The Beauty of Blend’, afslørede mit DNA at min etnicitet ikke var særlig spændende. Jeg havde nok inderst inde håbet på, at jeg enten havde blåt blod i årene eller at mine forfædre var fra nogle eksotiske egne. Men med de femten generationer som mit DNA kunne spores tilbage, viste det sig at jeg er 100% europæer, med hovedvægten altså 67,4% som skandinav og resten 32,6% som nord- og vesteuropæer.

Hvad kan jeg så bruge disse oplysninger til? – Jo, ser I! De fleste danskere kender den irske whisky Tullamore D.E.W. som noget man kommer i en varm kop kaffe og kalder det irsk kaffe, men dette er noget Tullamore D.E.W. gerne vil ændre på.

Iamblend_3Derfor har de lanceret et D.E.W. and a Brew-kit, for nu skal vi til drikke whisky sammen med øl fra egne som kommer tættest på ens naturlige Blend. Så i mit tilfælde er det dansk og tysk øl som ligger op at min oprindelighed ifølge DNA-testen fra MyHeritage.

Iamblend_5Med resultaterne fra MyHeritage er der nu også åbnet op for mulighederne at komme igang med slægtsforskningen. 92 millioner brugere fra overalt i verden er medlem af MyHeritage og via deres DNA afsløres det nu, er jeg rent faktisk har slægtninge i Amerika. Hvilket åbner op for, at jeg endelig finder den rige slægtning som jeg videste jeg havde 🙂

IamBlend_10Er du også blevet interesseret i at kende dit Blend altså din oprindelse, så kan du få tilsendt en DNA-test ved at tilmelde dig hos MyHeritage HER!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xtra Dagens Spot 17. dec. 2017