Lækre ure i dansk design

Pagani Huayra Lampo inspireret af gammel Fiat

Pagani Huayra Lampo_1

Pagani og Garage Italia Customs har slået sig sammen og kreeret denne bemærkelsesværdige Pagani Huayra Lampo. Lampo betyder “lyn”, hvis når man oversætter det fra italiensk. (Foto: dupontregistry.com)

Pagani Huayra Lampo_2
Denne enestående superbil er inspireret af Fiat Turbina-konceptbilen helt tilbage fra 1954, og inspirationen er ikke til at være i tvivl af, med den meget iøjnefaldende to-farvede farvekombination, som det ses på konceptbilens billede.

Pagani Huayra Lampo_3
Med hensyn til ekstraudstyr så har Huayra Lampo fået Tempesta pakken eftermonteret som normalt koster over 1,1 millioner kroner (specielle 4-vejs justerbare støddæmpere, letvægtsfælge, carbon diffuser) hvilket tilføjer den helt nye visuelle ændringer, som gør den meget mere aggressiv at se på. I kabinen, ser der godt nok en kende anderledes ud i forhold til man normalt ser i en Huayra.

Pagani Huayra Lampo_4
Sæderne og instrumentbrættet har et ternet mønster som henleder tankerne på en amerikansk dinner-indretning, som holdes adskilt af aluminium- og carbonindsatser. Man kan så diskutere om dette interiør er italiensk design når det er bedst – Hvad mener du?

Pagani Huayra Lampo_5
Motorkraften til denne supercar er den samme motor som plejer at sidde i en Pagani Huayra, nemlig den berømte Mercedes-AMG twin-turbo 6,0-liters V12-motor, med 730 hestekræfter og et drejningsmoment på 738 Nm drejningsmoment.

Se flere billeder af “lynet” herunder

Pagani Huayra Lampo_7Pagani Huayra Lampo_8Pagani Huayra Lampo_9Pagani Huayra Lampo_10Pagani Huayra Lampo_11Pagani Huayra Lampo_12Pagani Huayra Lampo_13Pagani Huayra Lampo_14Pagani Huayra Lampo_15Pagani Huayra Lampo_16Pagani Huayra Lampo_17Pagani Huayra Lampo_18

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre ure i dansk design