Formel 1 konkurrence - Abu Dhabis Grand Prix

NOVITEC forfiner den nye Ferrari GTC4 Lusso

Novitec Ferrari GTC 4 Lusso_1Kendetegn for den nye NOVITEC – Et sportigt og mere aggressivt design kombineret med det letvægts-testet carbon i en vindtunnel som giver en fremragende aerodynamisk effektivitet.

Novitec Ferrari GTC 4 Lusso_2King-size fælge med diametre på 21 og 22 tommer samt en motortuning, med et opgraderet motorstyringssoftware og et højkvalitets-udstødningssystem, der findes i ultra-letvægtsmaterialet Inconel eller rustfrit stål har forbedret GTC 4 Lusso’en med 100 hk til nu i alt 709 hk og med et drejningsmoment på hele 882 Nm i forhold til de 760 Nm som standardmodellen har i den 8-cylindret variant med twin turbo.


Relaterede artikler: Ferrari FF bliver til GTC4 Lusso


Novitec Ferrari GTC 4 Lusso_3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Formel 1 konkurrence - Abu Dhabis Grand Prix