Den dyreste parfume som jeg har købt til mig selv

Den mest ekstreme Ferrari er nu virkelighed

fxx-k_evo6Hvis du troede, at Ferrari FXX-K var det vildeste bane-monster, så vent bare indtil du ser EVO-versionen. Med en forbedring på over 75 procent downforce i forhold til en gadebilen LaFerrari, får du nu den ultimative baneracer.

Da Ferrari introducerede FXX’en og 599 XX’eren, blev der samtidig fremstillet en Evo-version af hver bil. Så da FXX-K blev lanceret, kunne man regne ud, at det kun var et spørgsmål om tid før FXX-K Evo’en blev afsløret. Og nu er den altså her.

fxx-k_evo2Ferrari har primært fokuseret på at forbedre FXX-K Evo’s aerodynamik i forhold til ”standard” modellen FXX-K’en. For at gøre dette, har Ferrari opgradet EVO’en med et utal af nye aero-komponenter over hele bilen. Frem for alt, er den bageste del med de 2 små tvillingevinger erstattet med en ny fast vinge på tværs af hele bilens bredde. Den nye tværgående hækvinge omfatter også tre vortex generatorer, som skulle øge effektiviteten af downforcen.


Der er godt nok ikke en Ferrari FXX-K EVO, som er til salg hos AutoOffer – Men leder du efter en ny bil, så er AutoOffer Danmarks største online forhandler af nye biler.


FXX-K Evo’en har også fået et nyt rat, et 6,5” display til blandt andet det bagud vendte kamera, som ydermere kan vise alle de relevante telemetri data, KERS (Kinetic Energy Recovery System – Som er et indbygget system, der lagrer energiforbruget under bremsning og omdanner det til energi, der kan bruges under acceleration) og omgangstider som er tilgængelige med et tryk på en knap og meget mere.

fxx-k_evo1Prissætning og de nøjagtige specifikationer er endnu ikke blevet frigivet – Desværre skal du ikke forvente at se Ferrari FXX-K EVO’en på vejen, da den ikke er lovlig til gadebrug og vil derfor kun blive brugt i forbindelse med Ferrari’s XX-program i 2018/2019 sæsonen. (Se flere billeder af den ekstreme FXX-K EVO under videoen)

Se video med Ferrari FXX-K’en og hør dens brølen

fxx-k_evo7fxx-k_evo4fxx-k_evo5fxx-k_evo8fxx-k_evo9

2 kommentarer

 • Evo-versionerne af hver bil er bare imminente, super fede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik@amazingcars.dk

   Hej
   Bare ærgerligt, at det er så svært at møde dem selv 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dyreste parfume som jeg har købt til mig selv