The Beast of the Green Hell - Hør & Se

Den dyreste parfume som jeg har købt til mig selv

Kilian_2Nogen gange er det blikfang eller også det kærlighed ved første blik – En tur ned ad Strøget endte med, at jeg måtte en tur i Illum for at udforske et helt nyt og ukendt parfumemærke, altså for mig. Kilian har fået etableret et lille luksushjørne i stueetagen hos Illum.

Kilian_4Det første jeg får øje på, er de flotte sorte parfumeflasker som oser af luksus – Den første jeg vender rundt, er da også en yderst velduftende 50 ml  “Vodka on the rocks” til mænd selvfølgelig – meeeen til en pris af 2000 kroner. Argh – Så go’ var den altså heller ikke lige nu 🙂

Kilian_3Så spotter jeg i stedet et alternativ. Hvis nu konen og jeg slår os sammen, så kunne vi få 4 små miniature parfumer med 7,5 ml i hver til en overkommelig pris af lidt over 800 kroner inkl. 2 med kvindeduft (Flower of Immortality og Bamboo Harmony) og en med unisex-duft (Moonlight in Heaven) og min “Vodka on the rocks” samt en lille smart rejsebeholder i sølv. Den vakte stor glæde for én af os 🙂

Kilian_1Nu har jeg brugt min “Vodka” gennem et par dage og den er virkelig go’ – Så den kan jeg altså godt anbefale og tænker at de 7,5 ml hurtig løber tør, og jeg i stedet må investere i en lidt større flaske. (Eller måske skal jeg ønske mig denne 650 ml karaffel til min fødselsdag – Den koster “kun” 30.000 kroner)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Beast of the Green Hell - Hør & Se