VIND 2 billetter til Italian Dining Week - Parc Fermé

Tilmeld dig WineFamly og Vind præmier for 4000 kroner

Sponsoreret af WineFamly

WineFamly_1Jeg elsker gode vine og synes det er fedt at min vinreol bugner med de bedste kvalitets vine – Derfor har jeg nu meldt mig ind i WineFamly. For nu kan jeg nemlig slippe for at slæbe mine favorit vine hjem fra indkøbsturen og i stedet få dem leveret direkte til døren. WineFamly som er Danmarks nye vinklub og grundlagt i 2016, giver mig nemlig mulighed for at vælge mellem et væld af gode vine fra hele verden og til priser, hvor jeg kan spare helt op til 70% i webshoppen.

winefamly_3Når du også er blevet en del af WineFamly’en og har fået del i de mange gode tilbud, så tilbyder jeg lige nu en rabatkode på 100 kr ved at følge linket HER! Husk at du skal taste rabatkoden: ”amazingcars” 👍👍

WineFamly_6Hos WineFamly betaler jeg kun for vinbondens pris, import og afgifter samt levering hjem til mig. Derfor er det eneste som kræves for at få del i alle de gode tilbud, et medlemskab. Med et medlemskab som faktisk kun koster 75,- pr/mdr i hånden får jeg nu en masse gode fordele, vigtigst af alt, er nok at jeg spare mellem 30-70% på de mere end 600 kvalitets vine, spiritus, champagne samt de lækre specialiteter som tilbydes i deres webshop. Men gratis levering til hoveddøren med GLS pakkeshop, levering fra dag til dag bør skam også nævnes.
WineFamly tilbyder endvidere på invitationer til medlemsarrangementer med mad og vin i centrum samt vininspiration og opskrifter med vinforslag fra tv-kokken Thomas Herman.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MEN nu vil jeg lige introducere jer for den fedeste KONKURRENCE – Hvor du kan VINDE præmier fra WineFamly’s sortiment til en værdi på op til 4000 kroner – Er du også en af dem som overvejer at blive medlem af WineFamly. Så spids lige ørerne her. Hvis du nu vandt præmien, hvad ville du så vælge, skriv i kommentarfeltet herunder, hvilken af de 3 præmier som du kunne tænke dig. (klik på billederne for at se flere oplysninger)

Husk også lige at “Følg Blog” min blog, hvis du ikke gør det i forvejen✔️

Vinderen bliver udtrukket torsdag den 19. oktober 2017 og får direkte besked

 1. 300 cl. fl. Moët & Chandon til en værdi af kr. 3.995,-
 2. To fl. Quintarelli, Amarone Classico 2007 med en værdi på kr. 1.950, pr flaske
 3. 12 fl. Az. Agr. Giribaldi Barolo Ravera 2012 værdi kr. 325,- pr. flaske

moetbaroloamarone

 

winefamly_2WineFamly forretningen er gået hen og blevet en kæmpe succes, dette er sikkert også en af grundene til at WineFamly i år vandt guldprisen som Danmarks bedste E-handelsvirksomhed. En ære som gjorde, at de i juni skulle forsvarer de danske farver ved uddelingen af de europæiske E-handelspriser i Barcelona, hvor de i øvrigt hev en flot 4. plads hjem.

Jeg håber også, at du får lige så stor glæde ved at være en del af den nye familie 🙂WineFamly_5

25 kommentarer

 • Henrik Plambek

  To fl. Quintarelli, Amarone Classico 2007 med en værdi på kr. 1.950, pr flaske. Deler med min fantastiske og hjælpsomme nabo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kolja Ringsted

  Ville nyde Barolo eller Amarone med konen…..og helt sikkert prale om det til resten af verden via facebook!..haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens Lisborg

  Amarone.en flaske til mig.
  En til min mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonas

  Moët ligger altid en go stemning til en fest 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik@amazingcars.dk

   Hej Jonas
   Det valg overraskede ikke mig:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jess

  12 barolo, men kunne da være sjovt med Amaronen. Men de ville nok bare aldrig blive drukket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik@amazingcars.dk

   Hej Jess
   Har set dit svar og det er noteret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bo D

  Jeg vil meget gerne drikke Ameronen, og fruen får selvfølgelig lov til at smage den:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik@amazingcars.dk

   Hej Bo
   Det lyder som en god aftale 👍

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella Gaarsdal Larsen

  Det må blive Garibaldi Barolo. Tænker kæresten vil nyde den sammen med mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik@amazingcars.dk

   Hej Stella
   Lyder lækkert 👍😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Konrad Beck

  Jamen, jeg skal da vinde en Moët til at fejre den nye GT3 RS’ers gulf look

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper Fanø

  Hvis jeg vinder, er jeg nok mest til Ameronen 🙂

  Kan man vel altid nyde til et godt F1-ræs

  Forca K-Mag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper Fanø

  Hvis jeg vinder, er jeg nok mest til Ameronen 🙂

  Kan man vel altid nyde til et godt F1-ræs

  Forca K-Mag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik@amazingcars.dk

   Hej Jesper
   Bare det ikke er til et af morgenløbene 😉
   Hilsen
   Henrik

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Brandborg sørensen

  Hvis🍷jeg🍷skulle🍷være🍷så🍷heldig🍷at🍷vinde🍷denne🍷lækre🍷vin🍷præmie🍷vil🍷jeg🍷helst🍷vinde🍷de🍷1️⃣2️⃣🍷flasker🍷Giribaldi Barolo Ravera🍷så🍷er🍷der🍷jo🍷en🍷god🍷flaske🍷vin🍷til🍷flere🍷huggeaftener🍷

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik@amazingcars.dk

   Hej Lone
   Det er hermed modtaget – Man kan nemlig ikke få for meget hugge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil da vælge nr. 3! Så kan jeg dele nogle gode vine med et dejligt selskab og nyde en god aften 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik@amazingcars.dk

   Hej William
   Lyder som om, det kunne blive et rigtig godt selskab 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Kunne være rigtig lækkert at vinde enten nr. 2 eller 3 og så kunne det pynte på den nye barvogn derhjemme😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • henrik@amazingcars.dk

   Hej Michael
   Dejligt med en livsnyder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Det er virkelig fine sager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Pedersen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at vinde nummer 3! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND 2 billetter til Italian Dining Week - Parc Fermé