Formel 1 konkurrence - Singapore

Sådan har du sikkert aldrig fået den før?

Sådan har du aldrig_1Det lyder lummert, men skulle det værreste ske, kommer det helt sikkert til at gøre rigtig ondt. Skulle uheldet være ude, slipper du altså ikke med blå mærker. (Foto: istockphoto)

FDM har i en video påvist, hvor voldsom det kan gå hen og blive, hvis man som passager ikke sidder korrekt i bilen. Ofte er det temmelig fristende, at skifte til forskellige siddepositioner, når man er ude på længere køreturer. (Se videoen ved at klikke HER!)

Sådan har du aldrig_2Men som videoen viser, er en af de absolut værste måde sidde på – Den med benene oppe i vinduet. For når airbaggen udløses, er det benene eller knæene som bliver presset tilbage mod hovedet. Så må i selv forestille jer, hvilken smerte det kan påføre jer.

Så dette er blot en opfordring til jer ude i trafikken om at bruge hovedet på den korrekte måde, inden det er for sent.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Formel 1 konkurrence - Singapore