Vind en Porsche Notebook RS 2.7

Nyt spøgelse fra Rolls-Royce

Rolls-Royce PhantomRolls-Royce har gjort klar til at smide ottende generation af deres Phantom på gaden. Efter snart 14 års tjeneste som en af verdens ypperste biler, skal vi nu til at vænne os til efterfølgeren – Phantom VIII. (Foto: Rolls-Roycemotorcars.com)

Rolls-Royce PhantomDen nye version af Phantom’en ligger tæt op af sin forgænger designmæssigt,  dog er der nogle små ændringer som får løftet den til en mere nutidig udseende – Blandt andet lygterne er gjort smallere og fået en mere fræk styling. Indvendigt i den luksuriøse kabine, har man dog opgraderet på elektronik-fronten og samtidig har Rolls-Royce gjort et stort nummer ud af, at reducere støjen indenfor i kabinen. Det har så kostet omkring 130 kilo lydisolering og 2-lags vinduerne er 6 mm tykke.

Rolls-Royce PhantomDrivkraften i den flotte håndbygget luksusbil, stammer stadigvæk fra en 6,75 liters V12 motor – Men de 571 hk som er mere end 110 mere end forgængeren havde, kommer i form af en opgradering med turbo.

Se flere billeder af den fede luksusbil herunder !Rolls-Royce PhantomRolls-Royce PhantomRolls-Royce PhantomRolls-Royce PhantomRolls-Royce Phantom

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en Porsche Notebook RS 2.7