Bokseren Floyd Mayweather køber 2 LaFerrarier

NOVITEC klar med ny 488 GTB Spider

N-Largo 488 GTB Spider_1Det tyske tunings firma NOVITEC lancerer en nye spektakulær “Widebody” version af Ferraris 488 GTB Spider.
NOVITEC-body ændringen imponerer med sin sofistikeret kombination af et spændende design og en aerodynamisk effektivitet ned til mindste detalje. Det er lavet af ultralet kulfiber, men med en meget høj styrke. (Foto: Novitec.com)

N-Largo 488 GTB Spider_3Derudover er N-LARGO versionen udstyret med specielfremstillet NOVITEC NF6 NL højteknologiske smedet fælge på henholdvis 21 og 22 tommer.

N-Largo 488 GTB Spider_2Af yderligere ændringer kan nævnes, en opgraderet affjedring med Front Lift-systemet samt at motorydelsen er boostet fra 670 hk til 772 hk, hvilket skulle øge tophastigheden for denne eksklusive to-personers superbil til 342 km/t.

N-Largo 488 GTB Spider_4Alle de ønsker som den nye N-LARGO-kunde kunne have til selv at indrettet cockpittet i egen stil, klares selvfølgelig af NOVITEC’s skrædder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bokseren Floyd Mayweather køber 2 LaFerrarier