Til interaktiv kunstudstilling i Øksnehallen

Mine favorit solbriller lige nu

Ray-Ban I de sidste mange årtier har italienske Ray-Ban været dominerende med deres bud på ikoniske solbriller som Wayfarer, Clubmaster og Aviator inden for solbrille-industrien – solbriller som fortsat er yderst moderne i dag.

Jeg faldt pladask for denne unisex model til under 1.000 kroner (25% rabat lige nu) med det frække navn RB3016 Clubmaster WO366, som siden lanceringen tilbage i 2009, er kåret som én af de mest populære modeller i verden. Med farvesammensætningen Sort Guld på den kantløse model, har jeg atter fået en solbrille som kommer til at sidde på mit hoved rigtig meget denne sommer 🙂

(Indeholder reklamelinks)

Se mange flere Ray-Ban solbriller til gode priser hos SmartBuyGlasses.dk

Som altid er Ray-Ban indbegreb af garanti for kvalitet og solbeskyttelse. Min nye solbrille er fremstillet i polycarbonat glas som er behandlet med en ”anti-rids” overflade, som tillader at kunne modstå min daglige brug både på arbejde.

Men hvilken solbrille anvender du selv?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til interaktiv kunstudstilling i Øksnehallen