Kevin Magnussen F1 konkurrence - Monaco

Første Lamborghini Centenario ankommer til USA

Lamborghini Centenario USA_1For 2 uger siden blev en Lamborghini Centenario leveret til USAs første kunde hos Lamborghini Newport Beach. Dette eksemplar er noget af et pragteksemplar i modsætning til hvad vi har set hidtil. Den er fremstillet primært i carbon, mens alle aero-delene har fået sig en flot blå nuance. (Foto lånt af duPontRegistry.com)

Lamborghini Centenario USA_2Bilen blev leveret i en trækasse, som forhandleren valgte at åbne live på Facebook. Se videoen af bilens afsløring længe nede i indlægget.

Lamborghini Centenario USA_7Centenario’en får sin motorkraft af en V12-motor, som levere 770 hk, hvilket gør det til Lamborghini’s mest kraftfulde motor, som de nogensinde har produceret.


Drømmer Du også om at tage en tur til USA – Så book dine billetter allerede nu HER!


Lamborghini Centenario USA_8Med en vægt på 1.520 kg og med den førnævnte effekt kan denne hypercar flytte sig fra 0-100 km/t på kun 2,8 sekunder og fra 0-300 km/t på blot 23,5 sekunder. Dens topphastighed siges, at være på over 350 km/t. Der vil i alt blive fremstillet 20 versioner af Coupen samt 20 versioner af Roadster lavet under hele Centenario’s produktion.

Nyd nu alle de flotte billeder af den meget sjældne super-superbil

Lamborghini Centenario USA_3Lamborghini Centenario USA_4Lamborghini Centenario USA_5Lamborghini Centenario USA_6Lamborghini Centenario USA_9Lamborghini Centenario USA_10Lamborghini Centenario USA_11

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kevin Magnussen F1 konkurrence - Monaco