Ulykke med Koenigsegg betegnes som arbejdsulykke

Verdens største Bugatti showroom er åbnet

Bugatti UAE_1Bugatti har netop annonceret at deres største showroom nogensinde, Bugatti UAE i De Forenede Arabiske Emirater har slået dørene op. Det bliver det franske bilmærkes 15. forhandler og showroom. Med et areal på over 240 kvadratmeter bliver det altså også deres hidtil største af slagsen. (Foto: duPontRegistry.com)

Bugatti UAE_2I en pressemeddelelse afslører Bugatti at de har modtaget 30 Chiron-ordrer hos Bugatti UAE. Dette udgør samlet, bare i denne region 26% af alle de Chiron-ordrer, som Bugatti har modtaget hidtil. I denne kæmpe forretning kan kunderne konfigurere deres egen Chiron ned til mindste detalje.

Bugatti UAE_3Placeringen er velovervejet og har stor betydning for vort brand og fortjener et attraktivt showroom af denne størrelse, “siger Dr. Stefan Brungs, som er bestyrelsesmedlem i Bugatti Automobiles S.A.S. Ansvarlig for salg, markedsføring og kundeservice. “Mange Bugatti-kunder, som har været de mest loyale ambassadører af vort brand i mange år, bor i denne region. Nogle af dem er stolte ejere af større bilsamlinger med op flere Bugatti sportsvogne inkluderet. En passion for de ultimative præstationer, luksus og individualitet bevises her. Det nye showroom vil ikke kun være den perfekte platform for Chiron, men er også en hæder til vores specielle kunder. ”


Drømmer Du også om at tage en tur til De Forenede Arabiske Emirater – Så book dine billetter allerede nu HER!


Se lidt flere billeder fra verdens største Bugatti showroom herunder.

Bugatti UAE_4Bugatti UAE_5Bugatti UAE_6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ulykke med Koenigsegg betegnes som arbejdsulykke