Lady Gaga køber ny Lamborghini Huracán

Dining Week 2017 – Horizon at Hilton

DW 2017 - Hilton_1Tirsdag den 14. februar betyder også Valentinsdag ❤️. Vi er kørt ud til Københavns Lufthavn på denne kærlighedsdag og i dag holder vi vores Dining Week på Hotel Hilton i de lækreste omgivelser. Så hvis vi i går roste Hotel Frederiksdals for deres indretning og omgivelser. Så har Hotel Hilton slået dem allerede inden maden er serveret.

Her kan i se menuen hos Horizon at Hilton

DW - Hilton

Herunder er beskrivelse og stemningsbilleder fra tirsdagens Dining Week hos Horizon at Hilton.

DW 2017 - Hilton_3I modsætning til i går, bliver alle gæster serviceret samtidig i dag. Forretten som er en Bisque, starter ud med, at de velklædte tjenere placere en tallerken med 3 tomater og lidt løg – Vi kunne høre at folk på nabobordene, begyndte at smagsprøve inden suppen blev hældt over. Om det var uvidenhed eller blot sulten som var sat ind – er uvis.
DW 2017 - Hilton_2“Suppen” havde en dejlig cremet konsistens og smagte skønt med den lækre hummersmag

DW 2017 - Hilton_4Gør-det-selv Culotten var en yderst lækker måde at få den serveret på. Den rosafarvet steg fik dog os begge til at tænke på hamburgerryg og smagen trak også i den retning. Ikke det vi havde forventet af et stykke oksekød.

DW 2017 - Hilton_5Desserten derimod, en af vores favoritter – Vanille Créme Brûlée – satte et smukt punktum, dog skal siges at sidetilbehøret ikke levede op til vores smag. Den syrlige solbærsorbet blev høfligt tilsidesat.

DW 2017 - Hilton_6Alt i alt skal besøget i aften roses for de eminente rammer med udsigt til den travle lufthavn, god betjening og de 3 retter som gjorde det godt sammen.

Flere stemningsbilleder nederst i artiklen

Se anmeldelsen fra mandagens Dining week hos Restaurant Frederiksdal HER!

Følg med i morgen onsdag, når vi besøger Sticks’n’Sushi

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

Vil du gerne ud og spise – Så bestil dit restaurantbesøg NU og spar 33% HER!

DW 2017 - Hilton_7DW 2017 - Hilton_8DW 2017 - Hilton_9DW 2017 - Hilton_10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lady Gaga køber ny Lamborghini Huracán