Ultimative garage til "The cave man"

Se den første vanvittige trailer fra Fate of the Furious

Fate of the Furious Husker Du de dage, da “The Fast and the Furious” drejede sig om tunede biler og “Winning pink slips” (altså gaderace, hvor vinderen får taberens bil) Okay, men nu er vi kommet meget længere, fordi den seneste film i rækken skulle være så meget mere sindsyg.

Fate of the FuriousDen nye i film hedder “The Fate of Furious”, og her ser vi en af de største stjerner i filmen(Dom) vende sig imod sine venner. Bliver han styret af én? Hvad sker der? De præcise detaljer er ukendte, men vi ved, at Charlize Theron spiller en fantastisk skurk.

I den første officielle trailer til filmen, ser man at Dom vender sig imod sine venner, med vilde biljagter og vanvittig action.

Paul Walker SupraHvis man kommer til at savne Paul Walker i den nyeste film? Så bringer jeg lige et billede af bilen som han udødelige gjorde. Den orange Toyota Supra.

Hvordan filmen ender? Og hvad dælen sker der lige for Dom? Alt det, vil Vi finde ud af den 13. april 2017, når filmen har premiere. I mellemtiden, så tjek traileren nedenfor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ultimative garage til "The cave man"