Porsche 918 Spyder i overskud? - Byt den til en ø

Diamanter er ikke kun kvindernes bedste ven

Nej, for skulle Du være i den heldige situation af have en Lamborghini Aventator stående i din garage, så har Du sikkert ingen problemer med selv at købe lidt eksklusivt forkælelse til fælgene. – Så nu når det italienske vilddyr alligevel overvintre lunt og godt i garagen, kunne den jo så småt gøres forårsklar med disse flotte smykker.

¤ Deltag i konkurrencen – Vind en tur i en Lamborghini ¤

(Dette indlæg indeholder annoncelinks)

Lamborghini AventadorLamborghini kan nemlig nu tilbyde at dig, at købe det diamant besatte navkapselsæt “TRUE LUXURY, REDEFINED”, som kun er fremstillet i 300 eksemplarer. Lamborghini skriver, at sættet er håndlavet af professionelle håndværkere som “kombinerer sportsligheden og den teknologiske innovation fra carbonfiber med eksklusiviten, som kun ægte diamanter kan give.” – (Hvis du meget hellere vil forkæle hustruen med diamantsmykker i julegave, så skal du hellere klikke ind HER!)

Skulle Du blive fristet at det flottet navkapselsæt, koster det kun kr. 6.994,- inkl. moms hos Lamborghini Copenhagen

(Skifte til vinterdæk NU, se hvad det koster til din bil HER!)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Porsche 918 Spyder i overskud? - Byt den til en ø