Dear Beard – Hjælp til en skæg tid

Dine SPOTSDa jeg ikke kan være alle steder på en gang, så er det skønt at modtage alle jeres fede spot fra ind- og udland. På denne side vill jeg med glæde dele jeres bedste spot. 


Følg også med i Dagen SPOT her!


image

Foto: Malthe Vejgaard

På en tankstation i Ballerup rendte Malthe på disse 2 smukke orange Lamborghini’er – En Murciélago & en Huracán på et fejeblad som manglede lidt af fronten. Hvad mon historien er bag?


image
Foto: Mathias Tinghus

Hos BMW forhandler Jan Nygaard A/S i Lyngby har Mathias set den mega seje BMW M4 GTS – Ej min påstand, men måske den eneste i Skandinavien.


image

Foto: Carsten Jacobsen

Til en af de populære bil event @100oct Cars and Coffee i San Jose kunne man bl.a. møde disse 3 fantastiske superbiler McLaren P1 GTR, Mercedes McLaren SLR og Porsche 918 Spyder.


imageimageimage

Foto: Anders Kjærgaard

Der er åbenbart ikke nogen grænser for, hvad man kan løbe ind i en parkeringskælder i Dubai. Anders som er bosat i Dubai, sender af og til lidt smagsprøver hjem til siden. Denne gang fandt han denne Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse L’Orque Blanc. Vi glæder os allerede til næste mail.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dear Beard – Hjælp til en skæg tid