FORÅRSKONKURRENCE – 10 GRATIS VASKE!

Eneste eksemplar af Rolls-Royce Hyperion til salg

Rolls-Royce HyperionAf Henrik Hansen. 12. april 2016

Rolls-Royce har altid været indbegrebet af overlegen luksus og klasse helt ned til mindste detalje. Denne Rolls-Royce Hyperion er da heller ingen undtagelse.

//
Designet af Pininfarina. Opkaldt efter en græsk Titan, og er så sjælden, da der kun er specialfremstillet dette ene eksemplar til en bil-entusiast tilbage i 2008. Prisen dengang lød på omkring 6 millioner dollars og eneste ønske fra den nye ejer var, at bilen skulle fremstå unik.

Rolls-Royce HyperionHerved opstod Hyperion, en 2-personers luksusbil, med nye flotte linjer og smukke detaljer. Fremstillet i carbon og lakeret i den velkendte azurblå farve. Sæderne og interiør er beklædt med hvidt læder. Mens dørene og instrumentbrættet er frisket op med smukke træpaneler.


HUSK – AT DELTAGE I FORÅRSKONKURRENCE OG VIND ÉN GRATIS VASK


Girard Perregaux Vintage 1945 TourbillionEn anden smuk finesse, er det flotte Girard Perregaux Vintage 1945 Tourbillion ur som indbygget i instrumentbrættet, men som kan tages ud og bæres som armbåndsur, hvis dette ønskes. (Prisen for dette ur var tilbage i 2008 anslået til en værdi af $183.000)

 

Hyperion som er en cabriolet, er bygget på en Rolls-Royce Phantom Drophead platform, men begge sideplader er flyttet 40 cm bagud for at forlænge køleren og gøre plads til 2 rifler i forruden. Motoren er en 6,75 liters V12?er med 435 HK og en drejningsmoment på 531 Nm. Og den skal kun bruge 5,9 sekunder på at nå fra 0 ? 100 km/t

Rolls-Royce HyperionEr du fristet til at anskaffe dig dette enestående og absolut eneste eksemplar af denne Rolls-Royce Hyperion, så er den til salg i øjeblikket hos Alain Class.com i Dubai for ?kun? 1,9 millioner dollars, altså en tredjedel af nyprisen.

Se flere billeder af den unikke Hyperion herunder

Rolls-Royce HyperionRolls-Royce HyperionRolls-Royce HyperionRolls-Royce HyperionRolls-Royce Hyperion

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

FORÅRSKONKURRENCE – 10 GRATIS VASKE!