Dagens SPOT - Januar 2016

Huracán N-Largo – Nyhed fra Novitec Torado

Af Henrik Hansen, den 3. februar 2016

Det tyske tunings firma Novitec Torado har igen skabt en meget eksklusiv super sportsvogn, baseret på Lamborghini Huracán LP610-4. Udgaven er begrænset til kun 25 eksemplarer.
//

Den imponerer visuelt med et spektakulær widebody-design lavet af kulfiber samt de specialfremstillet højteknologisk hjul i en forskudt 20/21-tommers kombination. Den komplette aerodynamiske pakke er konstrueret og vindtunnel afprøvet i letvægts kulfiber.

I forhold til de normale 610 hestekræfter som en 5,2 liters V10 Huracán?en leveres med, sørger Novitec Torado for, at en Huracán N-LARGO får 860 hk og drejningsmomentet er på hele 960 Nm så der er rigeligt at lege med.

Høj kvalitet udstødningssystemer er tilgængelige i ultra let materiale Inconel eller rustfrit stål.

Interiøret i en Novitec Torado N-LARGO kan selvfølgelig tilpasses efter den nye ejers specielle ønsker. Til dette formål tilbyder virksomheden et udvalg af det fineste læder og Alcantara i enhver ønsket farve.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Dagens SPOT - Januar 2016