Dagens SPOT (maj - juni2015)

Lamborghini Aventador LP 750-4 SV smider toppen og bliver Roadster

Af Henrik Hansen, 18. august 2015 (Foto: Automobilemag.com)

Det er kun 4 måneder siden, at Lamborghini?s Aventador LP 750-4 SV så dagens lys. Nu har Lamborghini så holdt deres løfte om en snarlig roadster?udgave af samme model. Ved weekendens Pebble Beach Concours d?Elegance i Californien har Stephan Winkelmann chefen for Lamborghini afsløret deres nye eksklusive vilddyr.

//

Det er stadigvæk den samme motor, som vil blive benyttet i de 500 eksemplarer der fremstilles af roadsteren som også var i den “normale” Super Veloche forkortet “SV”. Derfor er det blot en gentagelse af specifikationerne, som I selvfølgelig ikke skal snydes for.

Tænd motoren og hør brølet fra den 6,5 liters store V12?er, der yder de 750 hestekræfter som vanen tro er det samme ciffer som i modelnavnet. Tryk speederen i bund og hold den nede, så rammer du topfarten, der opgivet til 350 km/t. På vej mod denne fantastiske topfart, runder du 100 km/t på 2,9 sekunder og når nålen står på 200 km/t er der kun gået 8,8 sekunder.

Fjernelse af taget er samme princip som på Aventador roadster-udgaven. Det består af 2 carbon tagplader som hver vejer 6,5 kg og passer perfekt i bagagerummet. Bagvinduet som skiller bilens fører fra motoren, kan selvfølgelig også rulles ned. Man skal jo ikke snydes for at komme helt tæt på denne brølende V12?er .

De første biler vil blive leveret i begyndelsen af 2016 og prisen er helt sikkert ikke for sarte sjæle. Efter sigende skulle prisen være omkring $ 530.000 ? Hurtigt regnestykke på danske plader, Kr. 11.000.000,- Det bliver spændende og se, om der overhovedet kommer en af disse smukke Lamborghini LP 750-4 SV Roadster på danske plader.
//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Dagens SPOT (maj - juni2015)