Porsche Cayman S spottet i ydre København

I ydre København, nærmere Østerbro, spottet jeg denne flotte Porsche Cayman S fra 2008. Denne smukke tysker som stadigvæk har den klassiske form som Boxsteren, er ikke er opkaldt efter Caymanøerne, men er faktisk er opkaldt efter en kaiman som er et krybdyr i alligatorfamilien. Hvilket også Porsche understregede, ved at adoptere 4 kaimaner i Stuttgart Zoo, da bilen blev sat til salg hos forhandlerne. Den 2 sæders sportsvogn Cayman har fået en større ydeevne end forgængeren Boxster.

Den spottet model har en 3,4 liters motor med 291 HK, Tophastigheden er opgivet til 275 km/t. 0 ? 100 km/t klares på 5,4 sekunder, og 0 ? 200 km/t klares på 18,6 sekunder.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Needit.dk