• Søren Juliussen
  • Styrk Nu
  • AmazingCars
  • Tim Schou
  • ···
Zenvo ST1 nr. 3 billedserie

Porsche 911T 2,4 fra 1973

Af Henrik Hansen, 24. april 2013

En billedserie af en lækker 40 år gammel Porsche 911T med en 2,4 liters motor. Er måske ikke mere en superbil, man vender sig om efter nu til dags. Men dengang i 70’erne var det en meget attraktiv sportsvogn, som næsten de fleste med hang til smukke sportsvogne og benzin i blodet, helt sikkert drejede hovedet af led af, for at få det hele med, også lyden.

Når man så endelig får chancen for at se den 40 år gamle Porsche, skinner det virkeligt i øjnene, at bilerne er vokset i størrelse siden. Dette ses meget tydeligt når den lille bil står ved siden af en stor Q7’er.

Se flere billeder her!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

Zenvo ST1 nr. 3 billedserie