McLaren ved Biler i Bella 2013

McLaren til Biler i Bella for første gang

Af Henrik Hansen, 24. marts 2013

Den engelske superbil producent McLaren har gjort sit indtog i Norden, med navnet McLaren Stockholm skal de nu forsøge at erobre de Skandinaviske hjerter, derfor var hele to smukke sorte McLaren MP4-12C på plads ved udstillingen Biler i Bella.

McLaren viste deres MP4-12C Spider samt Coupe frem og modsat Lamborghini som stod i en fæstning 20 meter fra McLaren standen, så var det muligt, at komme bag rattet og nyde denne smukke superbil indefra.

McLaren?s ansigt i Skandinavien,Sales Manager Johan Lindberg, kan fortælle, at McLaren indviede deres lokaler og showroom i februar måned 2013. Så det er kun lidt over et måned siden, at vi dansker kun erhverve en McLaren MP4-12C. Men indtil nu, har hverken danskerne, eller nordmændene haft den store tegnbog fremme. Johan Lindberg kunne af diskretions grunde dog ikke afsløre om dér var nogen svenske kendisser blandt de 6 personer som til dato havde sat deres underskrift på slutsedlen.

Priserne er endnu ikke fastsat i Danmark, men Johan Lindberg, fortæller at priserne starter ved 225.000 euro for Coupen og 250.000 euro for Spideren, så jeg gætter på at prisen i Danmark starter ved kr. 5.000.000,-

McLaren MP4-12C fås i 15 standard farver. Men har du en yndlingsfarve til din nye McLaren, står de selvfølgelig ikke i vejen for at gøre din bil helt unik. Du skal blot medbringe den egen farveprøve.

Læs om McLaren MP4-12C performance her!

Vil vi danskere købe en McLaren, er det muligt på den anden side af Øresundsund i Malmø, nærmere bydelen Arlöv.

Se mange flere billeder her!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

 

Næste indlæg

McLaren ved Biler i Bella 2013